Dette gjør vi

Ny logo, profil eller nettside?
Bedre synlighet på Google?
Vi hjelper deg!

Har du noe spennende på gang?

Del det med oss! Vi hører gjerne fra deg dersom du har et spennende prosjekt, eller om du lurer på noe rundt våre tjenester.

Kontakt oss

For oss handler design om å balansere funksjonalitet og estetikk. Din visuelle identitet sier noe om hvem du er og hva du står for. Vi er et kreativt team som brenner for våre prosjekter. Vi strever alltid etter å lage noe som blir husket, som vekker følelser og gir resultater.

Vår viktigste jobb er å være rådgivere. Vi hjelper deg med å definere retningen fremover og ta de riktige strategiske valgene. Sammen med deg setter vi langsiktige mål og utvikler konsepter som passer for din målgruppe i de rette kanalene. Slik skaper vi resultater – sammen.

Å visualisere et budskap gjennom film eller foto engasjerer og påvirker oss emosjonelt. En reklamefilm er kanskje det mest effektive du kan gjøre for å treffe målgruppen din. I samarbeid med deg leter vi etter den rette nerven for å få et virkningsfullt produkt.

Treff målgruppen din med innhold som bygger langsiktige relasjoner. En god artikkel kan løfte frem produkter, tjenester, rekruttering og din historie – på en troverdig og engasjerende måte.

Les mer her

Søkermotoroptimalisering (SEO) er en kontinuerlig prosess for å gjøre nettsiden din mer synlig i søk. Finner kundene dine deg på Google? Det sies at det beste stedet å gjemme noe er på side 2 på Google. Vi leverer komplett søkeordsanalyse og tiltaksplan for å hjelpe deg med å få mer innsikt og å nå målene du har satt deg.

Les mer her

Vi utvikler og optimaliserer gode brukeropplevelser ved å kombinere design, teknologi og godt innhold. Dette gjør vi ved å gi brukeren tilgang på det de er ute etter på en rask og effektiv måte. Godt innhold er også viktig for å klatre til topps i organiske søk på Google, slik at det blir enklere for kundene å velge deg.

Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, TikTok, YouTube … Hva slags innhold treffer din målgruppe, i hvilken kanal, til hvilken tid? Vi lager kreativt innhold, annonsekampanjer og innholdsplaner som gir bedre rekkevidde og effekt.

Vi hjelper deg med planlegging og kjøp av annonsering i digitale og trykte medier. Det betyr at vi finner den beste kombinasjonen av målrettet markedsføring og massekommunikasjon som passer for din virksomhet. Det kan for eksempel være en kombinasjon av Google Adwords, radioreklame og display-annonser i nettaviser.