Ny identitet for
invest-selskap

Oygarden AS

Petter Øygarden og Kenneth Antonsen startet opp nytt investeringsselskap etter salg av Bratsberg AS. Folkebadet fikk utfordringen med å utvikle profilen og de nye nettsidene.

oygarden.as

Petter Øygarden har lang fartstid i eiendomsbransjen i Grenland og i stor grad utviklet det moderne Porsgrunn og Skien. Etter salget av Bratsberg AS startet han investeringsselskapet Oygarden AS, sammen med partner Kenneth Antonsen som han har arbeidet med i 20 år. Selskapet investerer både i eiendom, industri og verdipapirer. Folkebadet fikk frie tøyler til å utarbeide en visuell identitet. Etter oppstartsmøtet fikk vi klarlagt at utvikling, vekst og langsiktighet var viktige begrep for utarbeidelse av profilen. Øygarden har alltid vært fremoverlent og sett nye muligheter.

Vi ønsket å benytte en sterk fargepalett med rene og tydelige farger for å symbolisere det visjonære. Familienavnet Øygarden kommer opprinnelig fra Seljord. Dette ga oss også en tanke om å bruke grønn for natur og skog. Valget ble derfor en sterk grønnfarge og en klar gulfarge. I prosessen fant vi også ut at Oygarden var et mer gunstig navn å bruke av flere grunner; Øygarden kommune hadde allerede domenenavnet samtidig som Ø er en bokstav som ikke er så godt egnet i design. For å symbolisere vekst og utvikling fant vi ut at tre stolper som et grafisk element passet fint. Vi lagde også to åpninger i O-en slik at man likevel kan forbinde selskapet til Øygarden med Ø. Stolpene og «snittet» i O-en danner vekstlinjer.

Nettsiden skulle vise en oversikt over dagens investeringer samt litt om hva Øygarden og Antonsen har vært med på tidligere. Formålet med siden er å informere om selskapet slik at folk som har spennende investeringsmuligheter kan ta kontakt.

Folkebadet leverte både nettside, tekst og foto. Basert på et intervju fikk vi grunnlag til å utarbeide innholdet. Vi laget en mal på investeringer per i dag, samt en tidslinje som viste tidligere investeringer. Nettsiden formidler også hvordan Oygarden AS arbeider med investeringer og prosjekter. Se resultatet her: www.oygarden.as 

Oygarden AS er to ansatte, men samarbeider med flere bedrifter i hvert enkelt prosjekt. Folkebadet har også bistått med visittkort, brevmal og PowerPoint-mal. I en liten bedrift er det lurt å outsource ulike markedsføringsbehov.

Har du spørsmål rundt dette prosjektet?

Håkon Nordby

Prosjektleder
90 95 95 41
hakon@folkebadet.no