Lidenskapelige kunde-opplevelser

Solberg Bil

Den tradisjonsrike bilforhandleren, som har levert biler til Grenlands befolkning i 50 år, ønsket en ny moderne nettside. Folkebadet fikk jobben med utforme siden som skulle utstråle den kvalitetsleverandøren de er.

Folkebadet fikk i oppdrag å utvikle nettsider som skulle formidle Solberg Bil som den solide bilforhandleren de er, samt presentere velkjente bilmerker. Prosjektet startet med en workshop med flere av de ansatte, for å diskutere ønsker.

Ut fra workshopen utarbeidet vi en klikkbar prototype (wire frames) som ble justert ned til de viktigste behovene. Dette ble så designet og utviklet på en enkel og delikat måte i WordPress.

Nettsidene ble selvsagt mobil-tilpasset og vi sørget for at det digitale designet tar seg godt ut på mindre skjermer.

Nettsiden skulle integreres sømløst mot Finn.no samt Drive sine APIer for presentasjon av alle bruktbiler med relevant informasjon og foto.

Det ble utviklet løsning for presentasjon av artikler og nyheter. De ønsket også å presentere bedriften, historien og ansatte.

Solberg Bil fikk en løsning for å presentere ulike avdelinger og tilleggstjenester på en oversiktlig måte. Dessuten ble det utviklet et enkelt bestillingsskjema for å bestille verkstedtimer, som kunne legges på ulike nettsider. Gå til Soberg Bils nettsider

Har du spørsmål rundt dette prosjektet?

Benedicte Rosenberg Brustad

Byråleder
93 83 68 34
benedicte@folkebadet.no