Folkebadet åpner kontor i Drangedal


Folkebadet Reklamebyrå etablerer avdelingskontor i Drangedal, og blir det første reklamehuset i regionen. Vi ønsker å gi bedre service til faste og nye kunder. Offisiell åpning er torsdag 24. mars.

Folkebadet har gjennom årene fått mange faste kunder i Drangedal og omegn. Derfor etablerer selskapet nå avdelingskontor. – Ja, vi har fått en god del faste kunder som for eksempel Hulfjell, Drangedal Sparebank, Drangedal Kommune, Gautefall Sør og Gautefall Ski Lodge, og vi ønsker selvsagt nye, sier byråleder Terje Kaste.

 

Drangedal Næringshage

Kontoret er lokalisert i Drangedal Næringshage på Kåsmyra. – Det var naturlig å etablere oss her hvor det er et kontorfellesskap. Vi har også hatt et langt samarbeid med Bernt Dahle og Vestmargruppen. Vi starter først med en fast dag i uka og så ser vi om vi skal utvide etter hvert. Vårt mål er å være åpne og tilgjengelige for alle som har spørsmål rundt kommunikasjon, strategi, design, nettsider, sosiale medier og profilering. I første omgang vil prosjektleder Håkon Nordby og jeg være her. Ved behov tar vi også med oss en av våre designere i møter, forteller Kaste.

Vokser med bedrifter
Hulfjell Familiepark er en av de langsiktige kundene som har fått hjelp med en rekke aktiviteter. – Vi har benyttet Folkebadet siden vi startet parken og gjennom en vekstperiode. Folkebadet har vært både kreative, dyktige og serviceinnstilte. De har levert alt fra logo, nettsider og Facebook-innhold til skilt og bil-dekor. Det siste de har hjulpet med er å lage en helt ny maskot, som vi gleder oss til å benytte mer fremover. Vi er strålende fornøyde med samarbeidet, sier daglig leder Jan Halvor Høidalen.

 

Gratis rådgivningstimer ut april

– Vi starter med drop-in timer de to første ukene og alle som kommer innom, innen utgangen av april, får en gratis rådgivningstime. Vi er i dag 7 faste ansatte og har også en rekke faste samarbeidspartnere. Vi tilbyr rådgivning og hjelp med alt fra design, kommunikasjon, nettsider, annonsering og film/foto. Ring gjerne på forhånd for å booke møte. Vi er fleksible og stiller da det passer for de som er interesserte i en prat, tilføyer han.

 

Ansetter flere medarbeidere

– Vi har nylig ansatt ny juniordesigner, Julie Striefeldt, fra Westerdals Reklamehøyskole samt prosjektleder, Håkon Nordby, som kom fra Visit Telemark. I tillegg har vi mange gode samarbeidspartnere, slik at vi kan ta imot økt oppdragsmengde, avslutter Terje Kaste.

Folkebadet-logo

Solid selskap

Folkebadet har fra før av kontor i Porsgrunn og Sandefjord. Selskapet tilbyr tjenester innenfor design og kommunikasjon – utarbeide logoer, kampanjer, nettsider, nettannonsering samt kommunikasjon gjennom tekst, foto og film. Folkebadet er en del av Reklameservice Vestfold og Telemark som til sammen har 18 ansatte og omsetter årlig for om lag 17 millioner NOK.