Møt vår nye byråleder, Benedicte Rosenberg Brustad. 


Benedicte er 31 år og kommer fra Åfoss i Skien. Hun kommer fra stillingen som markedssjef i Odds Ballklubb og har også syv års jobberfaring innenfor ulike roller i Varden – fra medierådgiver til salgs- og markedssjef. Benedicte har en Bachelor i Internasjonal Markedsføring fra Høgskolen i Bø.

Hjerte for reklamebransjen og regionen

Benedicte er ei jente med et stort hjerte for Grenland og Telemark. – Det er her jeg har vokst opp, studert og bor. Det er en fantastisk region. Jeg gleder meg til å komme tilbake til en bransje jeg liker svært godt, innenfor kommunikasjon og reklame. Det blir spennende å hjelpe bedrifter med å bli mer synlige i vår region, sier hun.

– Vi er glade for å ha Benedicte på laget, hennes erfaring og brede nettverk vil være med å løfte Folkebadet fremover, sammen med resten av den dyktige gjengen på kontoret, sier Anders Rambekk, daglig leder i Folkebadet/Reklameservice Vestfold-Telemark.

Familie og hobby

Hva liker du ellers utenom å arbeide med kommunikasjonsutfordringer? – Per nå er det jobb, familie og venner som prioriteres først, men jeg har planer om å ta opp fotballkarrieren igjen, avslutter Benedicte.