Folkebadet satser i 2022 – ansetter markedssjefen fra Visit Telemark


Porsgrunn, 7. desember. Folkebadet/Reklameservice ansetter markedssjefen fra Visit Telemark for å imøtekomme økt oppdragsmengde og satse videre i 2022. – Vi rigger virksomheten for vekst sier Terje Kaste, byråleder i Folkebadet.

– Det er hyggelig å presentere denne nyheten rett ved årsslutt. Håkon Nordby kommer fra stillingen som markedssjef i Visit Telemark og vil fra 3. januar være prosjektleder her hos oss i Folkebadet. Vi ser frem til å forsterke teamet vårt, sier Kaste.

Håkon Nordby er utdannet Sivilmarkedsfører/Master in International Business Management og har over 20 års arbeidserfaring innenfor kommunikasjon og profilering, både fra IT-bransjen og reiselivet.

– Dette blir både spennende og moro. Markedsføring er faget mitt og jeg gleder meg til å jobbe med ulike kunder i varierte bransjer, sammen med resten av teamet i Folkebadet og Reklameservice, både i Porsgrunn og Sandefjord. Vi kjenner hverandre fra før gjennom kundeforhold og jeg vet at det er en dyktig og serviceinnstilt gjeng jeg nå har gleden av å arbeide sammen med, sier Nordby.

Selskapet med avdelingene reklamebyrået Folkebadet og skilt- og dekorprodusent Reklameservice har drevet solid i over 40 år, med god bunnlinje og sunn vekst.  – Med denne nye ansettelsen tar vi et steg videre for å kunne tilby god service og tjenester for å imøtekomme en økt oppdragsmengde fra eksisterende og forhåpentligvis nye kunder, tilføyer Anders Rambekk, daglig leder.

De to selskapene omsatte for 17 millioner NOK i 2020, 18 millioner NOK i 2019 og har i dag 17 ansatte. Selskapene leverer et stort spekter av tjenester ved å kombinere reklamebyrå med skilt- og folieproduksjon.

– Håkon kommer til å tilføre oss mye med hans erfaringer og komplimenterer et dyktig team, så gleden er gjensidig og hele teamet er klart for et spennende 2022, avslutter Kaste.