Webutvikling

For mange er det viktig å være tilgjengelig på nettet i en eller annen form. Effektive og informative hjemmesider kan være den perfekte løsningen for interaksjonen med ditt publikum.

Nettsider med WordPress

Vi utvikler våre løsninger i CMS-systemet WordPress, for å gi deg en spesialtilpasset webside som er enkel å redigere. Vi bruker WordPress som teknisk platform da vi mener dette passer de aller fleste av våre kunder – basert på deres behov, ønsker og innhold. WordPress har utviklet seg til å bli et veldig nyttig og enkelt verktøy for enkel oppdatering av nettsider.

Vi bruker WordPress´ kjerne og en selvutviklet Admin-del som gjør det enkelt og raskt for administrator (kunden jobber her selv) å publisere innhold og holde nettsidene oppdatert.

Vi mener de aller fleste bedrifter kan bruke WordPress som nettsideløsning. Selvsagt handler dette om behov, tekniske spesifikasjoner, krav til funksjonalitet, mengde innhold og mål, men du kan komme langt med WordPress enten du har en liten side, en stor side med mye innhold eller om du har en nettbutikk der WordPress + f.eks WooCommerce kan brukes.