Kvalitetshåndverk i generasjoner » Folkebadet – Det folkelige reklamebyrået i Grenland og Sandefjord
+

Kvalitetshåndverk i generasjoner

Silje Elida Sundhordvik
Rådgiver / Fotograf27. april 2017

Edelstenen topas ble en del av historien til familiebedriften som startet opp allerede på 70-tallet. De har alltid hatt ett fokus; å levere enestående kvalitetsprodukter. Topaz er en andre-generasjons familiebedrift som har levert kvalitetshåndverk i nesten et halvt århundre.

 

 

Edelstenen gjenspeiler hva Topaz står for. Bedriftens filosofi er førsteklasses håndverk, kvalitetsmaterialer og en lett gjenkjennelig design. Mange år har gått, og nå er Topaz den eneste gjenværende produsenten av selskinnstøveletter og -tøfler i Norge.

 

 

Det er ikke bare nordmenn som får gleden av produktene fra familiebedriften. Det pågår i dag eksport av skoene til resten av Skandinavia, Canada, Europa og Japan. Så hva er vel bedre enn å fortsette utviklingen? Denne uken lanserte Topaz, sammen med Folkebadet, internasjonale websider og ny produktkatalog. Det er et bevis på at tradisjon og ekte håndverk aldri går av moten. Klikk på bildet under for å se websiden til Topaz.

 

 

I mars var Folkebadet på tur til Rjukan for å fotografere selskapets nye kolleksjon. Dette ble en kjempefin dag, med rammer som understreker bedriftens lange tradisjoner. Rjukan er symbol på mot og patriotisme, noe vi syns passet perfekt. Bildene ble tatt av vår fotograf Silje Elida Sundhordvik.

Vi ønsker Topaz lykke til videre, og er takknemlig for å få være en del av utviklingen!

 


Del på Facebook