+

Tilfører økt kompetanse inn i Folkebadet


4. september 2018

Vi i Folkebadet er så heldige at vi hele tiden jobber med spennende kunder. Kundene utfordrer oss på mange plan og krever resultater. Det krever at vi har ressurser, ideer og gjennomføringsevne til å løse kundens utfordringer på best mulige måte.

Folkebadet består av et sammensatt team av nysgjerrige, problemløsende og kreative mennesker. Teamet settes kontinuerlig på prøver og jobbene er mange. Denne etterspørselen gjør at vi kan utvide teamet med enda flere flinke kollegaer. De to siste skuddene på stammen er Marit Hole, som jobber som prosjektleder og designer, og Linn Marie Corneliussen som er prosjektleder i Sandefjord. De to tilfører Folkebadet kreativitet, humør, gnist og ikke minst kompetanse. Marit bringer inn designelementer og nye tanker mens Linn Marie har sin bakgrunn fra reklamefilmbransjen, og står bak mange av reklamefilmene vi har sett på tv og sosiale medier de siste 8-10 årene.

Vi er stolte og ydmyke over å ha fått to sterke damer inn i organisasjonen og gleder oss til å involvere dem inn mot alle de fine kundene våre.


Del på Facebook