+

Vi hjelper deg med den rette kommunikasjonen og det rette budskapet, på rett tid og i rett kanal. Sammen legger vi strategiene du trenger for å danne et bedre beslutningsgrunnlag for valgene som må tas.

Dette jobber vi med

Er det noe du ikke finner?
Spør oss

Fotografi

Optimalisert historiefortelling er en nødvendighet i dagens markedsføring.

I Folkebadet samarbeider vi med fotografer som har bred erfaring fra bransjen gjennom mange år og skreddersyr hvert enkelt prosjekt.
Her kan du se et utvalg av bilder og caser hvor våre bilder er representert.

Visuell identitet og grafisk design

Logo, typografi og farger. Noen få av mange ting som skaper din visuelle profil. Gjennom god research og kreative møter designer vi det du måtte trenge, og ser til at det er en gjennomgående rød tråd.

Webutvikling og søkemotoroptimalisering

Vi utvikler og optimaliserer websider ved å velge riktig design, relevant funksjonalitet, nyttig innhold og god brukeropplevelse. Digital synlighet er alltid et fokus. Vårt mål er at din webside skal rangere høyest mulig i Google, ved søk beslektet din virksomhet.

Markedsrådgivning og strategi

Vår viktigste jobb som reklamebyrå er å være rådgivere. Vi veileder deg gjennom ulike muligheter, setter langsiktige mål og utvikler konsepter som passer for deg.

Digital markedsføring

Nye tider, nye krav. Vi opplever raske endringer på digitale medier, og bør forholde oss deretter. Målrettede annonser i sosiale medier kan være både rimeligere og mer effektive enn tradisjonelle avis og magasinannonser. Vi viser deg hvordan du gjør det.

Film og animasjon

Film og animasjon er en viktig del av markedsmiksen. Vi leverer produksjon av film til medier der man kan utnytte styrken i det «levende» bildet. Fokus er alltid å få frem kundens budskap på en visuell og levende måte.

Tekst og foto

Både på trykk og på digitale flater er optimalisering av tekst og bilder viktig. Det løfter ditt produkt og skiller deg ut i mengden. Ekte og egne bilder, sammen med et godt skrevet tekstkonsept, gir deg slagkraft i markedet.

Noen av våre kunder

Tenk Sandefjord, Ælvespeilet, Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival, Dreamport, Folkeuniversitetet, Misjon uten grenser, Solberg bil, Gardenbug, Gokstad Apotek, Epoxygrossisten, Star bil, Visit Telemark, Point Arktitektur, Best Eiendomsmegler, Fønix, Windoor, Topaz of Norway, Sectech, Hvite busser, Digni